Jrsknzyxtqqrb9mw3ypu

La família que vull. La persona que sóc

Primera part del cicle: Una súper família.

   Vídeo promocional

Taller sobre educació emocional.
L'educació emocional és la clau d'una vida més feliç. Així ho crec fermament.


Educar emocionalment és el que fa que potenciem positivament els talents i les individualitats dels infants. A més, és també la clau d'una societat millor, més justa, solidària, amorosa i genuïna.

Per aquest motiu el primer taller del cicle "Una súper família" és absolutament gratuït, així no seran els diners el que condicionen si el fas o no. ;)

Valora si vols i pots dedicar-hi el temps. Marca les teves prioritats. Si avui no pots, els curs demà encara serà aquí i demà passat també.

Gratuït.

Quan sigui el teu moment, clica.
Sigues molt benvingut/da.

El teu professor/a


Gemma Calmet Fargas
Gemma Calmet Fargas

Vaig créixer en un poble petit, Fonollosa, entre bicicletes i mores d’esbarzer. Als 18 anys vaig marxar del poble per començar la carrera de psicologia. L‘any 2007 em vaig llicenciar i el mateix 2007 vaig cursar el postgrau de la UB de violència social i mediació de conflictes. Després de treballar en diferents àmbits de la psicologia vaig interessar-me pel Coaching (màster UB al 2013) i vaig obrir el meu propi despatx. Des de llavors acompanyo a persones i col·lectius en processos de canvi.

He creat l'extraescolar @la_nostra_illa una extraescolar familiar on treballem atenció plena i educació emocional.

Crec que l'autoconeixement i la legitimització de les nostres emocions i pensaments ens alliberen de tensions i malestar. Per això he creat també, aquesta escola online.

Sigueu molt benvinguts i benvingudes!Preguntes freqüents


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Començar ara!